Protestantse Gemeente Assendelft

Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Assendelft. Welkom op de website van de Protestantse Gemeente Assendelft.
Een kleine actieve gemeenschap in Zaanstreek Noord.

Dorpsstraat 364,  1566 BR Assendelft.

Kerkdiensten: zondagmorgen om 10.00 uur

GOED NIEUWS:
Wij zijn verheugd te melden dat ds. Pieter van der Woel ons beroep heeft aanvaard. Inmiddels is approbatie verleend voor de bevestiging als predikant van onze gemeente. Ds. Pieter van der Woel zal 1 september 2020 bij ons beginnen. De bevestigingsdienst vindt plaats op 6 september om 14.30u in de Nicolaaskerk in Krommenie. Indien u aanwezig wilt zijn, meld u a.u.b. aan bij mevr. Nettie Boon (zie contact/adressen).

Vanwege de versoepelde maatregelen tegen het Coronavirus kunnen op beperkte schaal erediensten plaatsvinden. Klik op Actueel voor de laatste informatie.